Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

1) Αντικαταβολή(όπου υποστηρίζεται)

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα έως 500,00 € και βάρος έως 2.99 kg  και έχει επιπλέον χρέωση 1,00 €.

2) Πληρωμή online με πιστωτική – χρεωστική κάρτα μέσω Eurobank

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, το κατάστημα χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών ProxyPay Secure Online Payment της Τράπεζας Eurobank.

Με αυτόν τον τρόπο, για αγορές με πιστωτική μεταφέρεστε αυτομάτως σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία ProxyPay της Τράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

3) IRIS Τραπεζική Μεταφορά

Άμεση πληρωμή των αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του e-banking της τράπεζάς σας.

4) Τραπεζική Κατάθεση / Εντολή πληρωμής RF

Για την άμεση εξόφληση της παραγγελίας συνδεθείτε με την τράπεζα σας και πληρώστε με εντολή πληρωμής, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής και το ποσό που θα λάβετε μετά την αποστολή της παραγγελίας, μέσω e-banking, phone banking ή του app της τράπεζάς σας, επιλέγοντας Πληρωμές Λογαριασμών > JMC.
Εαν πάτε στο ταμείο της τράπεζας, θα αναφέρετε για νέα πληρωμή σε τρίτους, JMC AE.

Κατόπιν πέρατος τριών (3) εργάσιμων ημερών μη κατάθεσης, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί, κατόπιν ενημέρωσής σας.