Οροι Χρήσης

Στοιχεία-Πληροφορίες 

JMCTECH.GR    JMC AE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΜΗ: 013791523000. ΔΟΥ: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ . ΑΦΜ: 998893899

Εδρα: Αθ. Καρπενησιώτη 10, 36100 Καρπενήσι

Γενικά

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας και υπηρεσιών της www.jmctech.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας jmctech.gr, τα γραφικά, το κείμενο, και το σύνολό της, προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Οι χρήστες του site μπορούν να κατεβάσουν ένα αντίγραφο μέρους ή ολόκληρου του υλικού για προσωπική, όχι εμπορική χρήση

Περιορισμός ευθύνης
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Στις τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται κόστος τεχνικής υποστήριξης – εγκατάστασης

Παραγγελία προϊόντων

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος jmctech.gr αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει και της λοιπής ισχύουσας ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Μετά την παράδοση της παραγγελίας, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα, ακριβώς στην κατάσταση που τα παρέλαβε σύμφωνα με  όρους  Επιστροφής-εγγυήσεων

Αλλαγή όρων

To jmctech.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης, αφού πρώτα ενημερώσει τους επισκέπτες του, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν το υπάρχον νομικό πλαίσιο.

Όροι Επιστροφής- Εγγυήσεις.

Το jmctech.gr εμπορεύεται αποκλειστικά συσκευές καινούριες, αμεταχείριστες στην εργοστασιακή τους συσκευασία.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας 2 έτη παρέχεται απο το κατάστημα . Η εγγύηση είναι μερική και καλύπτει όσον αφορά τα ηλεκτρονικά προϊόντα, προβλήματα στο λογισμικό τους. Παρελκόμενα των συσκευών όπως μπαταρίες, hands free κτλ καλύπτονται από εγγύηση σύμφωνα με τις κατασκευάστριες εταιρείες 6-12 μήνες.
Σε περίπτωση βλάβης συσκευής που φέρει τη σήμανση EU, γίνεται επισκευή και ΟΧΙ αντικατάσταση, σε εξουσιοδοτημένο service της κατασκευάστριας εταιρείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εγγύηση καλής λειτουργίας του κατασκευαστή δεν καλύπτει βλάβες που προήλθαν από κακή χρήση ή παρέμβαση στο προϊόν από μη εξουσιοδοτημένο service. Τότε αυτόματα η συσκευή τίθεται εκτός εγγύησης .

 

Επιστροφές

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις  14 ημερολογιακές ημέρες.

 Επιστροφές DOA 7 ημερών *(ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα)

  1. Σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνήστε με την ομάδα μας μέσα σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.To ηλεκτρονικό μας κατάστημα διασφαλίζει την αντικατάσταση οποιασδήποτε ελλατωματικής συσκευής που έχει αγοραστεί από εμάς, όταν πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις :
  2. Άν μια συσκευή λόγω κατασκευαστικού λάθους εξ’αρχής δεν μπόρεσε να τεθεί σε λειτουργία
  3. Άν μια συσκευή η οποία τέθηκε σε λειτουργία αλλά στην συνέχεια κατά τις αμέσως προσεχείς μέρες παρουσίασε συμπτώματα σοβαρής δυσλειτουργίας – έπαψε να λειτουργεί ή παρουσίασε σοβαρά προβλήματα μέσα στο διάστημα των επτά ημερών.
  4. Το προϊόν θα αντικατασταθεί άμεσα (ΜΌΝΟ και εφόσον πιστοποιηθεί η βλάβη από την επίσημη αντιπροσωπεία ή το service)**. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.
  5. Για να χαρακτηριστεί DOA μια συσκευή θα πρέπει να μην έχει διαπιστωθεί σπάσιμο/ κακή χρήση και το πρόβλημα να προέρχεται από κατασκευαστικό λάθος. Φυσικά αυτό θα κριθεί εκ του αποτελέσματος των διαγνωστικών ελέγχων που θα κάνει το εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο. Η διαδικασία ελέγχου μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 ημερολογιακές ημέρες .

SHOPPING CART

close